happy skin and hair smoothie

Happy skin and hair smoothie

/
Happy skin and hair smoothie Wil je echt een powerrecept? Een…
glutenvrije pasta met zongedroogde tomaatjes

Glutenvrije pasta met zongedroogde tomaten en ansjovis

/
Glutenvrije pasta Heerlijk een makkelijk zomers gerecht.  De…
Vegan kass cheddar

Vegan kaas cheddar

/
Recept Vegan kaas cheddar Vegan kaas cheddar maken, het is zo…

Warme chocomelk met pompoen

/
Warme chocomelk met pompoen Warme chocomelk met pompoen heerlijk!…

Havermoutpap met appelmoes

/
samenvatting
oceaanbowl

Oceaan bowl

/
Oceaan bowl Oceaanbowl is een powerfoodontbijt en zo lekker!Hoe…

Bloemkoolrijst

/
Hey foodies, ik heb een leuk recept! Glutenvrije bloemkoolrijst met dopperwtjes. Yummie, deze rijst is heel lichtverteerbaar. Als je bloemkool in huis hebt en niet goed weet wat je ermee gaat doen dan zou ik toch een keer rijst van bloemkool maken. Als je wilt afvallen of slank blijven dan is dit een goed alternatief voor normale rijst. Het is natuurlijk glutenvrij. Maak in de avond iets meer en geef het mee aan de kinderen om naar school mee te nemen of neem het mee in je eigen lunchbox. Het is een lekker recept om mee te nemen in je bentobox. Het recept is in 5 minuten klaar. Het recept is makkelijk te maken, het is koolhydraatvrij, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij. Ik ben heel beniewd wat jullie ervan vinden? Deel jullie creatie op twitter, instagram of facebook. Dat vind ik leuk!

Homemade naan

/
Naan (Dari voor "brood", in het Nederlands ook wel dubbelop naanbrood genoemd) is een brood. De naan is het belangrijkste bijgerecht bij de maaltijden in o.a. India, Pakistan, Iran en Afghanistan. In sommige talen wordt het nan genoemd. Soms wordt het flatbread genoemd. Traditioneel wordt de Naan in een kleioven gebakken. De typische traanvorm ontstaat doordat het brood in de oven hangt. In dit eenvoudige recept wordt de naan in de oven bereid, waardoor het luchtig en zacht blijft. Bovendien is het snel klaar en leuk om te bereiden.