Natuurlijke energiedrank

Natuurlijke energiedrank

Natuurlijke energiedrank

Natuurlijke energiedrank

Natuurlijke energiedrank

Een heerlijk natuurlijke energiedrank. Probeer dit natuurlijke energiedrank!. Je huid en haar wordt er mooier door en je krijgt er meer energie door. De gember heeft een verwarmend effect, kamille kalmeert je lichaam, limoen en geelwortel verbeteren het verteringssysteem. Wat wil je nog meer? Gezond én lekker. Probeer dit recept.Enjoy!

Limoenen

Limoenen bevatten veel antioxidanten. Deze voorkomen onder andere dat cholesterol gaat oxideren op de wanden van de bloedvaten waardoor er plaque ontstaat. Door het eten van citroenen en andere citrusvruchten wordt aderverkalking en een reeks van hart- en vaatproblemen voorkomen.

Voedingswaarde limoen

Er zit daarnaast vrij veel pyridoxine of vitamine B6(%ADH) in de limoen en vitamine B5(5%ADH). Er zitten nog andere vitaminen in maar deze zijn allemaal 3% van de ADH of daaronder. Verder bevat een limoentje een behoorlijke hoeveelheid ijzer(7.5%ADH) en koper (4%ADH). Daarnaast zitten er redelijk wat koolhydraten en voedingsvezels in, van beide bevat het limoentje 7% van de ADH per 100 gram.

Limoenwater

In plaats van een hele limoen in één keer eten kun je het innemen van deze vrucht over een dag verspreiden. Pers een limoen uit en doe er een liter water bij en eventueel wat honing. Zo maak je je eigen, goedkope, ultiem gezonde en verfrissende zomerdrank. Limoenwater is een supergezonde drank die helpt bij leverkwalen, reuma, keelpijn. Het versterkt het immuunsysteem. Het is altijd lekkerder om water met een smaak te drinken in plaats van alleen water. Om af te wisselen kun je af en toe een halve grapefruit, perssinaasappel, citroen of mandarijn gebruiken om je citruswater te maken. Als je het medicinaal wilt gebruiken om aan te sterken dan is het beste om het voor elke maaltijd te gebruiken, vooral ´s morgens voor het vruchtenontbijt neemt, een uur voor de lunch en een uur voor het diner.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *