glutenvrije pasta met zongedroogde tomaatjes

Glutenvrije pasta met zongedroogde tomaten en ansjovis

Glutenvrije pasta

Heerlijk een makkelijk zomers gerecht.  De ingrediënten heb je meestal wel in huis. Ik vind het dan heerlijk om op in mijn tuin te zitten met een heerlijke zelfgemaakte glutenvrije pasta. Je waant je met in Italië. Met de glutenvrije pasta van Albert Heijn’s eigen merk ‘Vrij van Gluten’ maak ik dit recept. Een heerlijke maaltijd als lunch of diner. Enjoy.

Kook de spaghetti in gezouten kokend water ‘al dente’ . Doe intussen 3 eetlepels olie en de knoflook in een pan en warm die rustig op. Leg zodra de knoflook zacht begint te worden de ansjovisfilets erbovenop en de pijnboompitten. Na een minuut zul je zien dat die beginnen te smelten. Voeg de zongedroogde tomaatjes toe. Knijp de citroenen erover uit en strooi het pepertje erover. Meng nu de uitgelekte spaghetti door de saus.  Serveer de spaghetti meteen:)

4 personen

300 gram spaghetti (Vrij van Gluten)
1 knoflookteen
4 zongedroogde tomaatjes
2 el pijnboompitjes
6 ansjovis
¼ Spaanse peper
Een halve citroen
5 eetlepels olijfolie

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *