Wat heb ik nodig in de keuken?

De blender
Ik ben heel blij met mijn keukenmachine van Phillips. Het doet alles, hakt, snijdt, maalt.Voor je smoothies, sauzen, soepjes. Ik kan niet zonder. Dus mocht je er nog geen hebben kijk naar een goede kwalitatieve machine. Jij hebt er dan zoveel meer aan.

De staafmachine
Deze powertool heb ik nodig voor mijn soepjes, sausjes. Ik kan mijn Braun staafmachine ook gebruiken als mixer. Handig voor mijn mayo’s, sausjes, banketbakkersroom etc. Echt een necessity!.
taafmixer

Stoompan
Heel handig voor het stomen van je groenten. Ik had eerst een simpel inzetje gekocht bij de Ikea, maar nu heb ik pan en al aangeschaft bij de Ikea. Naast groenten kan je ook fijn, rijst, aardappelen, vis etc stomen.

Bakjes, flesjes en potten
Ik kan niet meer zonder mijn bakjes. Handig om te preppen. In het weekend maar ook doordeweeks bereid ik alles voor. Van Sauzen tot groenten. Als je het op dan daadwerkelijk nodig hebt, dan heb je het voorbereid. Hoe fijn is dat. Niks plastic zakjes met groente gesneden van de supermarkt. Snijden doen wij zelf (meer behoud van de voedingswaarde). Ik kom nog uitgebreid hierop terug. Hoe je, handig kan preppen! De glazen bewaarpotten, bakjes zijn van glas. Ik gebruik geen plastic want werkt negatieve werking op je hormoonhuishouding. Gebruik zo min mogelijk plastic voor je eten.