Laten we samenwerken!

Zou je het leuk vinden met Basicfoodplan samen te werken. Dat kan! Er zijn allerlei manieren mogelijk om samen te werken. Neem contact met mij op en wij bespreken de creatieve mogelijkheden.

Invites, Pers en nieuwe producten

Uiteraard blijf ik op de hoogte van nieuwe trends, ontwikkelingen en nieuwe producten omtrent alles wat met healthy food te maken heeft. Uitnodigingen kan je per email versturen.

Ik vind het leuk producten te ontvangen en deze uit te proberen. Het toesturen van producten is vrijblijvend. Mijn reviews zijn op basis van mijn ervaring, eerlijk en persoonlijk. Adresgegevens kan je opvragen via de email.

Op deze site deel ik onderwerpen met jullie over gezonde voeding, hotspots, restaurants, gezonde lifestyle en all the things that matter. Zoals biologisch onbewerkt voedsel en gezondheid. Belangrijk is dat het eten lekker is, gezond en makkelijk te maken! Het is zoals Hippocrates, een Griekse arts uit de oudheid heeft gezegd ‘Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding’. Door onze snelle maatschappij en de toenemende druk hebben wij de nodige powerfood nodig!